Arrangeras parallellt

Nya insikter och
Inspiration

Här hittar du inspiration till nästa event och konferens

Välkommen till Möten & Event 2024, en omfattande plattform som förenar möten, konferenser och mässor inom eventbranschen. Här samlas besökare för att bli inspirerade, nätverka, tänka nytt och dela med sig av sin kunskap och sina framgångsrika exempel. På denna mötesplats får du ta del av de senaste trenderna och upplevelserna.

Under mässdagarna kommer du som besökare hitta mängder med leverantörer och företag som hjälper dig med ditt nästa event eller konferens. Missa inte chansen att vara på plats när hela branschen möts.

Därför ska du besöka

Mässa

Här finns ett överfyllt mässgolv med över 120 utställare som är helt kostnadsfritt för mässans alla besökare. Högkvalitativa leverantörer och 100-tals innovationer presenteras i en inspirerande miljö.

Utmaningar

Här presenteras nya utmaningarna och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra, samt modeller för att mäta värde på de investeringar som görs, stora som små.

Öppna scener

På mässgolvet finns 3 scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer inför framtidens arbete.

Nätverk

Nätverk och möten med kolleger från andra offentliga organisationer och dela gemensamma utmaningar.

Senaste nytt

De senaste uppdateringarna och lösningarna som täcker nya områden inom konferens, hotell, aktiviteter, eventteknik f.fl.

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Visas på mässan

Konferensanläggningar

Hybridevent

Digitala mässor

Interaktiv plattform för event

Streamingtjänster

Digitala möten

Webbinar

Digitalt seminarium

Livestreaming

Videokonferenser

Studioteknik

Digitala eventplattformar

Betalningslösningar

Registreringssystem

Deltagarhantering

Eventappar

Digitala venues

Filmproduktion

Studioteknik

Innehåll