UPPLEV DET SENASTE

Här upplever du det senaste inom eventbranschen.

Vill du få reda på vilka nya hotell och anläggningar som har poppat upp på marknaden under senaste tiden? Vill du inte bara höra om, utan även uppleva den eventteknik som kan lyfta ditt event till den höga nivå som dina gäster förväntar sig? Vill du knyta nya kontakter i branschen?

Då ska du besöka mässan MÖTEN & EVENT – detta är ditt forum!

TRÄFFA NYA LEVERANTÖRER

Här träffar du leverantörer av både produkter och tjänster till eventindustrin.
Vill du träffa nya inspirerande leverantörer till dina kommande event? Vill du träffa de leverantörer du redan hört talas om – och kanske har jobbat med – för att knyta ännu starkare relationer och samarbetsmöjligheter?

Då ska du besöka mässan MÖTEN & EVENT – här är ditt forum!

DÄRFÖR SKA DU BESÖKA

MÖTEN MED HÖGKVALITATIVA LEVERANTÖRER som hjälper dig att välja rätt produkter och skriva långsiktiga avtal.

NÄTVERK OCH MÖTEN MED KOLLEGOR, för att dela gemensamma erfarenheter.

DE SENASTE UPPDATERINGARNA och lösningarna som hjälper dig hitta rätt produkter, kursgårdar och aktiviteter för att maxa dina kommande event

MÖJLIGHET ATT FÖRDJUPA DIG I SEMINARIER med kvalitativt innehåll, inklusive fallstudier som visar hur företag och organisationer framgångsrikt använt eventteknik och mötesstrategier för att skapa lönsamma och effektiva möten

FOKUS MOT LEDARSKAP OCH MOTIVATION inspireras, utvecklas och hitta verktygen som effektiviserar, stärker och motiverar din personal.

DIGITALISERA ER hitta rätt plattformar, verktyg och inspiration för att skapa de bästa och mest innehållsrika digitala/hybrida eventen.

PROFILPRODUKTER stärk varumärket med hållbara profil & reklamprodukter

TRE MÄSSOR - UNDER ETT TAK!

Profil & Promotion – mötesplatsen för profil & reklamprodukter och Sales & Marketing Expo med konferensen POWER UP, den främsta mötesplatsen för alla som leder och arbetar med sälj och marknadsföring. Mötesplatserna ger besökarna mervärde och får till dig som ställer ut, fler besökare till mötesplatsen.