TRÄFFA TUSENTALS EVENEMANGSPLANERARE

Möten & Event är Nordens ledande mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och event. Tusentals beslutsfattare kommer till mötesplatsen för att de aktivt söker efter nya leverantörer, för att utveckla och forma sina event, konferenser och möten, digitala som fysiska. Detta är plattformen för dig som vill möta de tunga beslutsfattarna som är svåra att boka möten med, här är din chans att sticka ut i mängden och visa er som experter när hela branschen är på plats.

Exempel besökande företag

+
0

besökare

+
0

talare

+
0

utställare

SE VAD BESÖKARE OCH UTSTÄLLARE TYCKTE OM 2022

74% av besökarna köper produkter de sett från mässan.

77 % av utställarna svarade att de kommer ställa ut igen när mässan arrangeras 2022.

87% av besökarna beslutar om inköp.

88% av utställarna svarade att de kommer sälja produkter som ett resultat av att de ställde ut på mässan.

90 % av utställarna svarade att de var nöjda/ mycket nöjda med den totala mässupplevelsen.

97% av besökarna kommer besöka mässan 2023.

VARFÖR STÄLLA UT

Mötesplatsen utvecklas för att leverera fler beslutsfattare till er som ställer ut, genom att ta fram ett strategiskt innehåll till mässan skapar det en mer givande mötesplats för besökarna. Parallellt med Möten & Event arrangeras Profil & Promotion samt Sales & Marketing, dessa besökarna får du som utställare självklart tillgång till.

Nytt fokusområde, Ledarskap & Motivation, här samlas VD, HR- och marknadsavdelningar för att inspireras, utvecklas och uppdateras inom ledarskap.

Sales & Marketing Expo, är en helt ny mässa och konferens som arrangeras parallellt med mässan 2023, det är den främsta mötesplatsen för alla som leder och arbetar med sälj och marknadsföring, här samlas de absolut största företagen och deras sälj- och marknadsavdelningar för att göra sina inköp.

Konferensen är en del av Sales & Marketing Expo och här tar besökarna del av inspirerande berättelser som visar hur människor och organisationer utvecklas och får framgång, genom inspiration, bra modeller, ny teknik och kreativt tänkande.

Därför ska du ställa ut:

Var med i rätt sammanhang  Ny teknik, matchmaking och hållbarhet står i centrum på mässan. Nya fokusområden som medför att besökarna stannar längre och får större utbyte av mötesplatsen.

Visa dina produkter och tjänster Här syns du för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten och event. Mässan erbjuder den perfekta plattformen för att lansera, ta nya initiativ och starta nya samarbeten.

Marknadsför ditt varumärke Visa att du är ledande inom eventproduktion, anläggning eller annan service för mötes- och eventplanerarna. Samt som ett ledande varumärke tillsammans med Möten & Event varumärke. Vårt utbud av ledande partners och press kommer att ge dig synlighet och ökad varumärkeskännedom.

Nätverk med potentiella kunder och partners Vårt kombinerade scenprograms- och utställningsformat maximerar möjligheten för kvalitetstid med dina kunder och blivande kunder.

Möten & Event är den viktigaste mötesplatsen Hit kommer alla som vill skapa nya tidens möten och event. Det är hit besökarna kommer för att hitta nya samarbeten och leverantörer.

Här träffar du inköpare och eventplanerare Möt inköpare som det normalt är väldigt svårt att boka möte med, samtidigt som du bygger en långsiktig pipeline av värdefulla kontakter som kan ge affärer för lång tid framöver

Införskaffa kunskap inför nästa kundmöte Förbered dina framtida kundkontakter så ditt nästa möte med kund matchar kundens krav och tar dig ett steg framåt i affärsprocessen och du träffar rätt från början.

Visa er kompetens och kunnande Träffa de som tar besluten, förstå deras specifika behov och visa hur era lösningar kan möta deras krav.

TRE MÄSSOR - UNDER ETT TAK!

Profil & Promotion – mötesplatsen för profil & reklamprodukter och Sales & Marketing Expo med konferens och med den främsta mötesplatsen för alla som leder och arbetar med sälj och marknadsföring. Mötesplatserna ger besökarna mervärde och får till dig som ställer ut, fler besökare till mötesplatsen.